2017. február 18-19. Sztárvendég: Gájer Bálint

Valentin nap alkalmából különleges programokkal és kényeztető csomagajánlattal kedveskedünk a hozzánk ellátogató vendégeknek.

Lepje meg Ön is kedvesét egy romantikus fürdőzéssel és élvezzék együtt a fürdőnk nyújtotta wellness szolgáltatásokat!

Valentin napi kényeztető csomagajánlatunk (csak február 18-án és 19-én):

– 2 fő részére szóló egész napos belépőjegy, ami magában foglalja az összes üzemelő medence és a szauna-világ használatát

– 2 fő részére szóló 30 perces kényeztető illóolajos masszázs (afrodiziákumokkal) (A párok közösen részesülnek a masszázs felejthetetlen élményében és a csodálatos felfrissülésben.)

– 2 fő részére szóló 30 perces romantikus, dézsás fürdőzés az Igali-Gyógyfürdőben található Parajdi sófürdőben

A csomag ára 2 fő részére (belépő + masszázs): 7.800 Ft

A csomag ára 2 fő részére (belépő + masszázs + dézsás sófürdő): 11.500 Ft

A csomagok árai 25%-os kedvezményt biztosítanak az eredeti árakhoz képest. A Valentin napi csomagok kizárólag személyesen, 2017. február 18-án és 19-én a fürdő pénztárában vásárolhatóak meg!

A csomagban szereplő szolgáltatásokra időpontot kérni kizárólag a vásárlás napján, a fürdő recepcióján van lehetőség. Amennyiben a vásárlás napjára már nem sikerül időpontot egyeztetni, a csomag tartalmát képező masszázs vagy páros sófürdőre, ebben az esetben február 28-ig van lehetőség későbbi időpontra is befoglalni a szabad hely hiányában elmaradt szolgáltatást! Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a későbbi időpontban igénybe vett szolgáltatásokhoz (páros masszázs, páros sófürdő) külön, normál árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Valentin napi programok

Február 18. (Szombat) Nyitva tartás: 9:00 -19:00

A fürdő ezen a napon meghosszabbított nyitva tartással 19:00 óráig várja a kedves vendégeket.

Napközben testet, lelket melengető romantikus szauna-szeánszok (térítés ellenében)

11:00 és 15:00 órakor Aqua-zumba Maryvel „párokra szabva” (belső termál medencében)

14:00 órától 18:30-ig zenés fürdőzés a gyertyafényes medencékben

15:00 órától SZTÁRVENDÉG: GÁJER BÁLINT

Február 19. (Vasárnap) Nyitva tartás: 9:00 – 18:00

Napközben testet, lelket melengető romantikus szauna-szeánszok (térítés ellenében)

16:00 órától 17:30-ig romantikus, zenés fürdőzés a gyertyafényes medencékben

A szauna-szeánszokra külön belépő váltható a pénztárban (nyitástól) 400 Ft/alkalom vagy 1.000 Ft/ 3 alkalom áron, amely tartalmazza a felöntés utáni frissítő italt és a szauna lepedő használatot! A SZAUNA SZEÁNSZOK FÜRDŐRUHA NÉLKÜL, kizárólag lepedőben vagy szauna- ruhában vehetőek igénybe, viszont a szauna részleg nem naturista! Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szauna-szeánszokra csak korlátozott számban (max. 10 fő) tudunk fogadni jelentkezést. A szaunaszeánszokra előzetes időpont egyeztetés lehetséges a +36 82/372-286 telefonszámon vagy a fürdő recepcióján.