Franciska Portája Apartmanház címe:
7275 Igal, József A. u. 40

Kérdéseivel, szállásfoglalással kapcsolatban telefonon

Hisstekné Pereczes Franciskát hívhatja: +36-20/960-98-51

 

e-mail-ben:
franciskaportaja@gmail.com címen

Igalban szállna meg? Lépjen kapcsolatba velünk!


Ön mire vágyik, ha pihenni indul? Mindenekelőtt egy kedves, otthonos szállásra, ahol minden
a helyén van, netán még egy csipetnyi idillre is? Igali szállásunkon ez mind együtt van, ahol
csend és béke várja az utazókat. Látogasson el igali szállásunkra, és tapasztalja meg Ön is, hogy minden igaz, amit leírtunk!

Amennyiben szeretne apartmant foglalni vagy kérdése lenne, kérjük lépjen kapcsolatba
velünk a megadott elérhetőségeinken! Hívjon a feltüntetett telefonszámon vagy keressen e-mailben bennünket.

Megközelítés:

-Autóval az M7-es autópálya 121km-nél, Balatonföldvár, Bálványos lehajtónál kell lekanyarodni, majd az első körforgalomnál Szántód felé a második körforgalomnál Kaposvár felé kanyarodni. Ez az út hozza Önt be Igalba 33 km múlva.

-Autóval a 70-es úton Szántódon a Tihanyi rév elágazásnál Kaposvár felé kell fordulni. Ez az út hozza Önt be Igalba 42 km múlva.

-Autóval a 61-es út felől érkezők Szakcs felé kanyarodva 20 km múlva jutnak el Igalba.

-Ha beérkeztek Igalba a főúton haladva elérkeznek a templomig. Az M7-es és 70-es út felől a templom után balra, ellenkező irányból a templom előtt jobbra kell bekanyarodni a Mini Reál üzletnél. Ez a József Attila utca. Franciska Portája az utca jobb oldalán, a kanyar végén található!

-Az autóbusszal érkező vendégeink Igal Fürdő megállótól előre a fürdő előtt vezető úton induljanak el. Ezen a teljesen sík utcán (Kupa vezér utca) sétáljanak 350 métert, majd elérkeznek egy elágazáshoz, ahol balra kell fordulniuk a templom felé. Ez már a József Attila utca. Az innen érkezőknek 250 méter múlva a baloldalon lesz Franciska Portája.

-Azok az autóbusszal érkező vendégeink, akik Igal Takarékszövetkezetnél szállnak le a megállótól a templom felé induljanak el és a templom előtt jobbra kanyarodjanak be. Ez a József Attila utca. Az innen érkezőknek 200 méter múlva a jobb oldalon lesz Franciska Portája.

Franciska Portája