Kapcsolat

Franciska Portája Apartmanház címe:
7275 Igal, József A. u. 40

Kérdéseivel, szállásfoglalással kapcsolatban telefonon

Hisstekné Pereczes Franciskát hívhatja: +36-20/960-98-51

 

 

e-mail-ben:
franciskaportaja@gmail.com címen vagy info@szallasigal.hu

Megközelítés:

-Autóval az M7-es autópálya 121km-nél, Balatonföldvár, Bálványos lehajtónál kell lekanyarodni, majd az első körforgalomnál Szántód felé a második körforgalomnál Kaposvár felé kanyarodni. Ez az út hozza Önt be Igalba 33 km múlva.

-Autóval a 70-es úton Szántódon a Tihanyi rév elágazásnál Kaposvár felé kell fordulni. Ez az út hozza Önt be Igalba 42 km múlva.

-Autóval a 61-es út felől érkezők Szakcs felé kanyarodva 20 km múlva jutnak el Igalba.

-Ha beérkeztek Igalba a főúton haladva elérkeznek a templomig. Az M7-es és 70-es út felől a templom után balra, ellenkező irányból a templom előtt jobbra kell bekanyarodni a Mini Reál üzletnél. Ez a József Attila utca. Franciska Portája az utca jobb oldalán, a kanyar végén található!

-Az autóbusszal érkező vendégeink Igal Fürdő megállótól előre a fürdő előtt vezető úton induljanak el. Ezen a teljesen sík utcán (Kupa vezér utca) sétáljanak 350 métert, majd elérkeznek egy elágazáshoz, ahol balra kell fordulniuk a templom felé. Ez már a József Attila utca. Az innen érkezőknek 250 méter múlva a baloldalon lesz Franciska Portája.

-Azok az autóbusszal érkező vendégeink, akik Igal Takarékszövetkezetnél szállnak le a megállótól a templom felé induljanak el és a templom előtt jobbra kanyarodjanak be. Ez a József Attila utca. Az innen érkezőknek 200 méter múlva a jobb oldalon lesz Franciska Portája.

Franciska Portája

+36-20/960-98-51

franciskaportaja@gmail.com

info@szallasigal.hu

Elérhetõségek