Látogasson el pünkösdkor is Igalba és töltse nálunk az év egyik legkedveltebb hosszú hétvégéjét. A kényeztető fürdőzés mellett gyermekprogramokkal, sztárfellépőkkel, zenés medence partival és a 2019-es év első családi napjával várjuk vendégeinket. A külső medencék mellett Magyarország legnépszerűbb előadói közül Korda György & Balázs Klári valamint Kovács Kati is fellép ezen a hétvégén.

Örömmel jelentjük, hogy pünkösdi hétvégén az már összes kültéri medencénk és az óriás csúszda is üzemel majd :)

PROGRAMOK:

2019. június 8. (szombat) Hosszabbított nyitva tartás: 9:00 – 20:00

11:00 és 14:00 órakor zenés Aquafitness

14:30–19:00 RETRO DISCO a külső termál medencéknél

16:00 SZTÁRVENDÉG: KOVÁCS KATI 

 1. június 9. (vasárnap) Hosszabbított nyitva tartás: 9:00 – 20:00

  Ezen a napon 10 ÉVES KOR ALATT INGYENES belépést biztosítunk.

  2019-ben ezen a vasárnapon tartjuk az első családi napunkat, amelyen rengeteg játék és programlehetőség várja a kicsiket és nagyokat egyaránt!

  A külső gyermekmedencék mellett ingyenes ugráló vár, trambulin, játszóház, arcfestés, lufi hajtogatás, népi játékok illetve kézműves foglalkozás várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

  14:30-18:30 ZENÉS FÜRDŐZÉSa külső termálmedencéknél a LIVE ACOUSTIC TRIO-val, akik rendszeres fellépői Magyarország legjobb 5*-os wellness szállodájának, de már az igali közönséget is több alkalommal elvarázsolták igényes zenei műsorukkal.

  16:00 SZTÁRVENDÉG: KORDA GYÖRGY & BALÁZS KLÁRI, akik Magyarország egyik legismertebb előadói és a tavalyi nagy sikerű koncertet követően újra ellátogatnak hozzánk.

  Testet-lelket melengető szauna-szeánszok

  2019. JÚNIUS 10. (hétfő) Nyitva tartás: 9:00 -19:00

  11:00 és 14:00 órakor zenés Aquafitness

  Pünkösdi királyválasztás az Igali-Gyógyfürdőben! Családi vetélkedő, melyre a helyszínen lehet jelentkezni.
  Tedd próbára az ügyességed és legyél Te az Igali-Gyógyfürdő pünkösdi királya.

  A népi szokás szerint pünkösdkor ügyességi versenyeken, bátorsági próbák keretében választották meg a pünkösdi királyt, aki ezt követően egy évig kiváltságokat élvezett.

  Ahhoz, hogy Te legyél az igali fürdő pünkösdi királya, csupán pár egyszerű próbában kell megmérettetned magad. Ha kellően bátor vagy, nem félsz a kihívásoktól és a vizes feladatoktól, akkor köztünk helyed! A legügyesebb versenyzőket királyi jutalomban részesítjük.

  A kültéri családi programok/játéklehetőségek és a pünkösdi király választás csak jó idő esetén kerül megrendezésre.

  A programváltozás jogát fenntartjuk!