Hello ŐSZ az Igali-Gyógyfürdőben – Kedvezményes fürdőzés ajándék masszázzsal

Az ősz az egyik legszínesebb és minden bizonnyal legnyugodtabb évszak az év során. A mai rohanó világban pedig ez a nyugalom, ami leginkább hiányzik az emberek életéből. Ősszel a természet is lelassul és felkészül a téli pihenésre, ugyanakkor az egyik legszebb oldalát is mutatja. Ilyenkor az Igali-Gyógyfürdőben is minden adott, ami a testi-lelki feltöltődéshez szükséges.

Mi is azt valljuk, hogy a testi-lelki feltöltődéshez nem csak alkalomszerű, hanem rendszeres pihenésre van szüksége a szervezetnek.  Ahogy minden kezelési forma, úgy az igali gyógyvízben való fürdőzés is kúraszerűen alkalmazva fejti ki leghatékonyabban a gyógyhatását, ezért nem véletlenül a 14 napos bérlet vásárlására ösztönözzük a vendégeket. Ez a bérlet amellett, hogy a legkedvezőbb egész napos belépő árakat garantálja, most még egy kényeztető meglepetést is tartalmaz.

Vásároljon 2018. október 1. – november 15. között 14 napos felnőtt vagy szépkorú bérletet az Igali-Gyógyfürdőben és most egy kényeztető illóolajos masszázzsal is megajándékozzuk!

Az akció során vásárolt bérletekhez most 1 db 3.000 Ft értékű 30 perces illóolajos masszázst adunk ajándékba illetve minden bérlet felhasználási idejét automatikusan 2018. december 31-ig állítjuk ki!

Az akcióban szereplő 14 napos bérletáraink:

Felnőtt /20-60év/ 28.200 Ft
Szépkorú /60 év felett/ 23.400 Ft